ניתוק חבילה שסופקה לא לפי התנאים שסוכמו.

  • ביטול עסקה
    מאור אילן | 04/03/2011 07:21

    אני מחובר לכבלים הוט הרבה שנים,יחד עם חבילת ערוצים מורחבת שכוללת ספורט,סרטים . לפני 3 חודשים הציעו לי את הטריפל,ונאמר לי שכל הערוצים שראיתי בעבר אמשיך לראות,והחבילה תעלה לי 299 ש"ח. הציעו בעסקה גם טלפון,שלא היה נחוץ לי,ונאמר לי מפורשות שלא יעלה לי פרוטה . ביקשתי שאקבל חוזה על כך,ונאמר לי שישלח לי בדואר. כעבור חודשיים,אחרי שיחות ובירורים נשלח אלי ההסכם,שבו נאמר שעלי לשלם 299 ש"ח עבור הטריפל יחד עם שש חבילות אקסטרה,ונאמר לי מפורשות שהערוצים הקודמים שראיתי כלולים בעסקה. כבור חודש קיבלתי חשבון כפול,ע"ס 563 ש"ח,ונאמר לי שערוצים מסויימים כמו ספורט שאני רואה אותם שנים רבות לא כלולות בעסקה,ועוד ערוצים נוספים. ביקשתי להתנתק מהם,ועדיין סוחבים ומושכים לי זמן. בנוסף הם רוצים שאשלם להם עבור הניתוק,למרות שאני מחובר אליהם מזה עשרות שנים. כל רצוני לדעת,האם אני יכול דרך תביעות קטנות לדרוש שינתקו אותי,ללא קנס. אין אני מעוניין בכל פיצוי,רק שינתקו אותי. אין צורך לציין כמה טלפונים שהרמתי אליהם,לשם בירורים ואת זמני ההמתנה בהם. תודה רבה מאור אילן

    • ניתוק חבילה שסופקה לא לפי התנאים שסוכמו.
      עו"ד א. מירוז | 05/03/2011 21:52

      אתהמחויב לשלם קנס (או ליתר דיוק דמי ביטול) רק אם זה מה שסוכם איתך. במקרה שאתה מתאר, אני מבין שהחברה מתכחשת להסכמים ביניכם ומבקשת לחייב אותך בסכומים שונים. אם זה המצב, אתה רשאי להינתק ללא צורך בהסכמתם. תוכל או לתבוע מהם השבה של מה ששלמת, או להתגונן אם הם יתבעו אותך. שים לב שייתכן שהשיחה מוקלטת וחשוב שלי יהיו לך הפתעות. בכל מקרה, מומלץ בשלב ראשון לשלוח להם מכתב התראה.

    • שלום מאור
      HOT פניות הציבור | 06/03/2011 13:00

      שלום מאור,ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור