החזרת מוצר לפי התקנות החדשות.

  • בעייה

    מה הסיכוי לקייס אם תובעים חנות על מוצר אורוטפדי שהחריף ת'בעיה שהיה אמור לטפל בה ושהלקוח קיבל עליו החזר כספי מהקופ"ח ובחנות יש שלט שאין החזרות כי מותר היום להחזיר כל דבר והמוצר לא שווה כלום ?

    • החזרת מוצר לפי התקנות החדשות.
      עו"ד א. מירוז | 05/03/2011 21:46

      זה לא נכון שמותר להחזיר כל מוצר. אם, לדוגמה, נעשתה התאמה למוצר, לא ניתן להחזיר. מאידך, אם המוצר לא ממלא את מטרתו, זו עשויה להיות עילה להחזרתו בלי קשר לתקנות החדשות.