זיכוי מלפני יותר משלוש שנים.

  • תוקף הזיכוי פג
    חוה | 03/03/2011 12:21

    בידי זיכוי על סך 1255 ש"ח מחנות "חפצים" בירושלים מ 11.11.2007. על הזיכוי רשום שתוקפו שנה אחת. לאחר פחות משנה פניתי לחנות וביקשתי להאריך את הזיכוי. המוכרת רשמה על הזיכוי בכתב יד "תוקף הזיכוי מוארך", הטביעה בסמוך את חותמת החנות, אך לא רשמה את התאריך בו ניתנה ההארכה ולא את תוקף ההארכה. ב 14.2.2011 רציתי לממש את הזיכוי על ידי קניה אך הנהלת החנות סרבה לכבד את הזיכוי שלי. האם יש דרך לקבל את כספי בכל זאת?

    • זיכוי מלפני יותר משלוש שנים.
      עו"ד א. מירוז | 05/03/2011 21:42

      לדעתי, מדובר במקרה גבולי לנוכח הזמן שחלף. אומנם, הזיכוי הוארך, אבל לא ברור האם יש או אין מגבלת זמן, ואם כן לכמה זמן. העובדה שלא נכתב תאריך לא אומרת בהכרח שהזיכוי הוא בלתי מוגבל בזמן. פרקטית, אני מציע תנסי להגיע לפשרה עם החנות.