ביטול עסקה לפי התקנות החדשות

  • ביטול עסקה
    שירן | 03/03/2011 10:57

    ביצעתי הזמנה של עגלת תינוק לפני לידה וישלמתי עבורה מקדמה בסך של 1000 ש"ח כשבהזמנה בעל העסק החתים את בעלי (לא הייתי נוכחת במעמד הקניה) על משפט " לא ניתן לבטל את העגלה" לאחר בירורים שערכתי, התחרטתי וברצוני לרכוש עגלה אחרת אך בעל העסק סרב להחזיר לי את המקדמה שניתנה לו. באותיות קטנות כתוב לא ניתן לקבל דמי מקדמה וכו'. האם אני זכאית לקבל את דמי המקדמה שניתנה לו ולרכוש עגלה אחרת כרצוני? תודה מראש, שירן

    • ביטול עסקה לפי התקנות החדשות
      עו"ד א. מירוז | 05/03/2011 21:40

      אם העסקה בוצעה אחרי 14.12.10, את זכאית לביטול העסקה.

      • ביטול עסקה
        שירן | 06/03/2011 11:02

        איך אני יכולה לממש את זכותי לקבלת דמי המקדמה? דרך ביהמ"ש (תביעות קטנות) או שאולי דרך המועצה הישראלית לצרכנות?!