מסירת חשבונית

  • פיצוי מאורנג' (מתוקן)
    רומק | 02/03/2011 19:07

    שלוםלפני 9 חודשים הצטרפתי לאורנג' והעברתי 3 קווים.מהיום הראשון להצטרפותי היו תקלות בשרות הניוד במשך שבוע ועל כך קיבלתי פיצוי הורדה של כמה שקלים מהחשבונית.לפני כ 5 חודשים הפסיקו בפתאומיות לשלוח לי חשבוניות הביתה והתחלתי לקבל במייל (לא ביקשתי את השירות הזה).ישר הרמתי טאלפון לאורנג וביקשתי שישלחו לי את החשבוניות שוב לסיכום מהיר אני במשך 5 חודשים מבקש שישלחו לי חשבוניות הביתה כולל חשבוניות קודמות והם מושכים אותי 5 חודשים ולא שולחים ומבטיחים שישלחו ומבטיחים שיחזרו ויטפלו ולא עושים כלום!! רציתי לדעת אם יש אפשרות לתבוע אותם ולקבל פיצוי כספי על עוגמת הנפש? (נכון לכתיבת הודעה זו עדיין החשבוניות לא נשלחו)מקווה שתעזרו לי  תודה רומק.

    • מסירת חשבונית
      עו"ד ש. בייזר | 03/03/2011 01:00

      רומק שלום, קשה לי להאמין שתקבל פיצוי בגין עוגמת נפש בגלל עניין זה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום