חדר שינה פגום

  • שלום רב
    מורן | 02/03/2011 18:46

    רכשתי לפני חודש וקצת חדר שינה קומפלט (מיטה +2 שידות+קומודה+ארון) אחרי שהותקונו הרהיטים צצו בעיות והיו פגמים רבים חודש שרדפתי אחרי המוכר בחנות על מנת שיבוא לראות את הפגמים השבוע הוא היה אצליוהסברתי לו שאת הארון אני לא מוכנה להשאיר אצלי והוא טען שיחליף לי דלת ו4 מגירות מבחינתי קיבלתי חדר סוג ב' ועוד שאמרתי לו טען שאין לי מה לצפות מסכום של 3800 שזה מצויין לדעתו והואממש זלזל בי ובכסף שלי,השאלה שלי אם לתת לו אפשרות לבצע תיקונים ?מה שלא אמור להיות בחדר חדש!!!! והאם אני יכולה להגיש בתביעות קטנות .אשמח שתעזרו לי תודה

    • חדר שינה פגום
      עו"ד ש. בייזר | 03/03/2011 00:38

      שלום מורן, קצת קשה לי להתייחס לשאלתך מבלי להבין את מהות הליקויים ועד כמה הם משמעותיים. באופן כללי - אם ניתן לתקן את הרהיטים באופן סביר ושהרהיטים יהיו "כמו חדשים", אז כדאי לתת לו הזדמנות. אם הליקויים הם כאלה שגם לאחר התיקונים מצב הרהיטים יהיה של רהיטים סוג ב, אז כדאי לדרוש החלפה לחדש או לשקול את ביטול של העסקה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום