תקנות ביטול עסקה

  • החזר/ זיכוי על קנייה
    דוירו | 02/03/2011 17:31

    קניתי בדיוק לפני שבוע, שמלה מחנות "בוטיק " בירושלים, באמצעות כרטיס אשראי.למחרת התחרטתי והתקשרתי לבדוק מה ניתן לעשות. בעלת החנות ענתה לי שאי אפשר לבטל/להחזיר כסף. רק לבוא להחליף. אתמול הייתי בחנות, בעלת החנות לא מוכנה להוציא שובר זיכוי, אלא רק- להחליף את השמלה בבגד אחר.אני מעוניינת לבטל את העיסקה/ לקבל החזר.השמלה נקנתה במבצע - בהנחה. בחנות לא כתוב תקנון החלפות וזיכויים.

    • תקנות ביטול עסקה
      עו"ד ש. בייזר | 03/03/2011 00:24

      שלום רב, לפי התקנות החדשות ניתן לבטל רכישת בגד תוך יומיים מרכישתו. אין בתקנות התייחסות למבצעים או הנחות. עמדי על זכותך לבטל את העסקה כפי שביקשת יום אחד לאחר הרכישה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תשובות מהייום...
        דויריו | 03/03/2011 14:48

        שלום שי, תודה על התייחסותך. היום הגעתי לחנות על מנת לבטל את העיסקה. הגברת, בעלת המקום, טענה שיומיים מיום ביצוע העיסקה ניתן לבטל. העיסקה בוצעה ב-22/2, למחרת התקשרתי לברר אם ניתן לבטל את העיסקה, היא אמרה לי שלא- כלומר שיקרה.... היא טוענת שאלו "פריטים בתפזורת"- שלדעתי לא אמור לשנות שום דבר. היא לא מוכנה לבטל את העיסקה, אני מעונינת לתבוע אותה ולדרוש החזר! למי אפשר לפנות, ומה היא הפרוצדורה? ויותר חשוב- הצדק עימי? לפי ההגיון שלי, לגיטימי לבטל עיסקה, בסהכ ביטול עיסקה דרך כרטיס אשראי, זו לא פרוצדורה מורכבת מידיי. מה גם שזו זכותי להתחרט! אשמח לתשובה בהקדם, דורין