הפרת חוזה

  • אי תשלום עבור עבודה
    לני | 17/01/2011 01:00

    שלום, בת זוגי ביצעה עבודת גרפיקה עבור לקוחה. הלקוחה נתנה לה מקדמה של אלף ש'ח , אך את שאר התשלום לא נתנה (כעשרת אלפים ש'ח). בכל מיני תואנות שונות ומשונות. המפגש נעשה דרך מודעה שפורסמה באינטרנט, שם היו מפורטים כל התנאים (כמה יהיה התשלום עבור שעת עבודה). מה עושים? תודה

    • הפרת חוזה
      עו"ד א. אהרונוב | 17/01/2011 11:12

      לני שלום, על פניו מדובר בהפרת חוזה ויש מקום לתביעה. מדבריך אני מבין שאין לך הוכחה חותכת לסכום שסוכם ביניכם, מלבד הצעת העבודה באתר.לכן, כדאי לנסות ולדובב את החייבת בשיחת טלפון להודות בחוב, להקליט את השיחה ולצרף את ההקלטה כראיה לתביעה. כמו כן, העובדה שיש פער גדול מאוד בין הצעת העבודה למה ששולם בפועל תעבוד, לטעמי, לטובתך. שיהיה בהצלחה.