עמלת כרטיס אשראי

  • החזרת סחורה
    ציפי | 16/01/2011 22:04

    קניתי בכרטיס אשראי בחנות צעצועים "ביג" משחק בשווי של 200 ש"ח. כשביקשתי להחזיר ולקבל את התמורה הכספית, נאמר לי, שהם משאירים אצלם 5% דמי ביטול עסקה+3% עלות עמלת כרטיס אשראי. הנכון הדבר? במשרד התמת נאמר לי שעליהם להוכיח שאכן מורידים להם 3% עמלה. לטענת נציגי "ביג", אין אפשרות לכפות עליהם להראות מידע פנימי ללקוחות .   אודה לכם על תשובתכם המהירה.   ציפי

    • עמלת כרטיס אשראי
      עו"ד א. אהרונוב | 17/01/2011 11:09

      ציפי שלום, ככל הידוע לי עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת.

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:53

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:54

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:54

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:54

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:55

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:55

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:55

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי

      • החזרת סחורה
        ציפי | 20/01/2011 23:55

        עו"ד א. אהרונוב שלוםתודה על תשובתך המהירה, אם כי היא אינה ברורה לי.מה כוונתך "עליהם להוכיח שהם מורידים את עמלת האשראי המקוזזת"?תודה ציפי