נעלים לא נוחות

  • קניתי נעליים שאינן מתאימות
    הגר | 03/01/2011 09:51

    קניתי בקיץ מחנות נעליים 2 זוגות נעלי פלטפורמה קייציות,הן עלו לי 270 ש"ח שתיהן יחד.זוג אחד טוב לי, והזוג השני קטן ברצועה הקדמית. המוכרות במעמד המכירה אמרו לי שניתן לתקן זאת ללא עלות, יום למחרת חזרתי לחנות וביקשתי שיתקנו לי אותן. הנעליים נשלחו לתיקון, חזרו, ושוב, אינן טובות לי...את התהליך הזה עברתי פעמיים איתן ושוב חזרו לא תקינות, עד שהחליטו לשלוח אותן לתל אביב במיוחד, מיותר לציין כי עברו חודשיים במהלך כל התיקונים הללו, וכבר הגיע החורף, ואין לי שימוש בהן כבר.אחרי התיקון בתל אביב, חזרו הנעליים, אחת תקינה והשנייה, עדיין קטנה...בעל החנות אמר לי שאינו רוצה להתעסק יותר עם הנעליים וכי אינו מתעסק יותר בנעלי קיץ, עכשיו אני תקועה עם זוג נעליים שאינני נועלת בשל החורף, וגם בשל העובדה שאחת קטנה עליי...ביקשתי זיכוי על הנעל או החזרת כספי, אך בעל החנות סירב לשוחח עימי יותר על נעלי הקיץ הלא רלוונטיות יותר.מה עושים? האם זהו סכום שאפשר לגשת איתו בכלל לתביעות קטנות? ואם לא, האם יש משהו שכן יכול לעזור לי לקבל את כספי חזרה?

    • נעלים לא נוחות
      עו"ד א. אהרונוב | 04/01/2011 18:14

      ערב טוב הגר, ניתן לתבוע גם סכומים נמוכים. ואולם, לאור מה שתיארת אני מסופק אם תביעתך תצלח.