לכתוב מכתב

  • חיוב לא מוצדק ע"י חברת פלאפון
    אור | 20/12/2010 12:39

    שלום רב. אני לקוחה של חברת פלאפון כבר מספר שנים.. בתאריך 25/12/10 אני מסיימת את התחייבותי עם חברת פלאפון.. העיסקה שלי בחברה היתה 400 ש"ח הכוללות 1000+ דקות שיחה...לפני כחודש וחצי דיברתי עם נציג שירות וביקשתי שבחודש האחרון של התחייבותי עימם, משמע דצמבר יקטינו לי את החבילה לסטנדרט כי ממילא אני מתכוונת לעזוב את החברה בסוף דצמבר. בשל כך שהשיחה היתה בסוף אוקטובור הנציג אוטומטי הקטין את החבילה מתחילת נובמבר ולא דצמבר...וקיבלתי חיוב מפלאפון ע"ס 900+ ש"J במקום 400 ש"ח. אחראית המשמרת בדקה את השיחות ואמרה לי שאוטומטי כשמבקשים להקטין חבילה ישר זה מתחיל מהחודש הבא. לא היה ידוע לי על כך והנציג לא יידע אותי..הם זו סיבה להגשת תביעה?? או שהחברה צודקים ואין מה לעשות, הכסף חוייב וירד מהחשבון..מה לעשות?

    • לכתוב מכתב
      עו"ד | 20/12/2010 13:29

      שלום, מציעה לך במקרה הנדון לשלוח מכתב מעו"ד למחלקה המשפטית של פלאפון אשר יתאר את השתלשלות העניינים.

      • סיכום טלפוני
        עו"ד א. אהרונוב | 21/12/2010 13:52

        שלום אור, באחריות החברה ליידע אותך בעניין. בהנחה שנציגיה לא עשו זאת בשלב ראשון אני מצטרף לעצה לשלוח אליהם פניה מסודרת ובכתב. אם זה לא יעזור, יש מקום לשקול הליך משפטי. שיהיה בהצלחה.