חיוב ללא ידיעת הלקוח

  • תביעות קטנות
    פרטי ג. | 25/10/2010 10:32

    שלום,אני צריכה בבקשה עזרה חברה שמתעסקת עם שיחות בינלאומיות חיברה אותי ל"מבצע" ללא כול ידיעה שלי כלקוח.חברה לא הספיקה לחייב אותי מסיבה שקיבלתי מכתב מהחברה עם הודעה לאיזה מסלול התחברתי ,מה עלות השיחות + עלות חודשי עבור המסלול. מיד התקשרתי ו....אחרי בירורים וכו' ,ביטלו לי מנוי. אני רוצה להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ... והשאלה האם יש קייס בזה? האם אפשר להגיע להתנצלות מהחברה ופיצוי על כך? תודה

    • חיוב ללא ידיעת הלקוח
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/10/2010 15:44

      שלום רב, כיון שבסופו של דבר החיוב בוטל, אני מסופק אם כדאי להגיש תביעה בנסיבות אלו. כדאי, מאידך, להתלונן כנגד החברה במשרד התקשורת. כמו כן, לפני פקיעת החוזה הנוכחי של החברה תוכל לאיים בעזיבה ולמנף את ה'תקרית' לקבלת הטבות כלשהן בהמשך.