העלת תעריפים

  • תביעה נגד סלקום
    לימור | 12/09/2010 11:33

    שלום, הגשנו תביעה כנגד סלקום בגין גביית תשלום על ניתוק ניידשלא כדין. לאחר הגשת התביעה, סלקום פנו אלינו בבקשה לפשרה. סוכם כי כספנו יוחזר בחזרה וכי סלקום תמשוך את התביעה. אך הופתענו לגלות, כי על הנייד הנוסף שברשותנו סלקום מיד העלתה את התעריף ב 33% (עד כה שלמנו על מסלול 150 ש"ח וכעת 200 ש"ח). האם סלקום יכולה להעלות את התעריף של המסלול ב 33% כל עוד התוכנית עליה אנו חתומים לא הסתיימה?

    • העלת תעריפים
      אדם | 12/09/2010 12:27

      עד כמה שאני יודע בתור לקוח כמו כולם כאן אין אפשרות להעלות תעריפים כאשר אתה חתום על תוכנית עם תקופת החייבות מעבר לזה אף חברת סלולר לא יכולה להעלות תעריפים על דעת עצמה שכן עידכון תעריפים יבוצע בתיאום מול משרד התקשורת שוב זה מה שאני יודע בתור אדם פרטי מקווה שעזרתי

      • שינוי תנאי מסלול
        עו"ד אפי אהרונוב | 12/09/2010 18:58

        ערב טוב לימור, יש לבחון, ראשית כל, מה אומר הסכם ההתקשרות עם החברה ביחס לשינוי בעלויות. בכל מקרה, מומלץ לפנות אל החברה בכתב ולדרוש הסבר לעניין - ולאור תשובתה לשקול את המשך דרככם.