הפרת הסכם

  • תיירות
    שמולי גפנר | 30/08/2010 15:07

    בני ו5 מחבריו לפני גיוס לצבא. קנו דיל לבורגס . המלון שהובטח היה מלא ביזבזו ערב שלם וקיבלו מלון חלופי שאותו ואודותיו קשה להשיג באינטרנט. מלון חלופי כל כך טוב ששבוע שלם לא החליפו להם מצעים ומגבות. שלמו 720$ דולר. מלח הארץ לפני גיוס לסיירות. אני מתלבט וחושב שהגכל נעשה מראש ובמכוון. מבקש עצה

    • הפרת הסכם
      שלי גרשט, עו"ד | 30/08/2010 18:59

      מה שסיכמת עם חברת התיירות זה המוצר שאתה אמור לקבל. אין מדובר בצ'רטר שהטיסה הוקדמה או אוחרה, מדובר בטירטור וקבלת מוצרשונה לחלוטין ממה שהזמנת ועל כן יש כאן הפרת חוזה. הייתי פונה תחילה במכתב התראה.

      • מוסיף הערה לתגובת שלי (שלי לתשומת ליבך)
        מישהו | 30/08/2010 22:20

        אני רוצה להסב את תשומת הלב ולתקן משהו ( הערה,אין חייבים לקבלה). בענף התיירות, ישנם מקרים ( שמולי גפנר, עיין בתנאי ההסכם וודאי תמצא התייחסות לכך) המאפשרים לספק מלון חילופי באם המלון אשר הוזמן מלא, התנאי לכך הוא כי המלון החילופי יהיה זהה לחלוטין ברמתו מהמלון שהוזמן, כך שבנקודה זו הדבר אפשרי). באם תצליח להוכיח כי המלון אשר הוזמן במקור היה בעמצם פיקטיבי וודאי כי יש לך סיכוי לא רע להתמודד מול החברה במשפט אולם אני בספק אם תצליח להשיג מידע שכזה. ממליץ להעלות את פנייתך באופן מסודר בכתב ולהדגיש את העובדה כי לא סופקו השירותים אשר מצויינים במכתבך. אגב, אני מכין אותך, אתה תקבל תגובה לקונית ומאכזבת מספק השירות. צר לי,כך זה בענף זה..