החזר מבית חולים

  • קבלת התחייבות
    K | 30/08/2010 00:46

    אינני יודע אם השאלה שייכת לפורום הנ"לשלום רב,הושפזתי במיון ולא הצלחתי להוציא התחייבות מקופת החולים שלי.לאחר שנה הגיש לי עו"ד מטעם המיון שבו הושפזתי ליום סכום לתשלום.ניסיתי לעכב את התשלום בגלל שידעתי שמגיע לי התחייבות מקופת החולים שלי והגשתי ערעורים בנושא  אבל לא הצלחתי שוב להוציא אותו.אז עו"ד רצה ללכת איתי לביה"מ ולתבוע אותי. אז הבאתי לו כסף ביחד עם שכר טירחה שלו.לאחר שנה עשו בירור בקופת חולים שלי ואישרו לי התחייבות למיון הנ"ל. התקשרתי לאותו מיון ועד שהגעתי למי שמטפל בנושא לקח כמה ימים. בסופו של דבר ההתחייבות שלחתי בפקס אליהם והם קיבלו אותו ואז התחילה הבעיה. במיון הנ"ל אמרו לי לחכות לתשובה מי ישלם לי את הכסף?העו"ד או המיון?זה לקח חודשיים שלמים מיום קבלת התחייבות שלי עד שהם החליטו על הנושא.הם לא הודיעו לא במכתב, לא התקשרו אפילו להודיע.מאז עברו שישה חודשים ולא קיבתי את כספי בחזרה. מה לעשות בנושא?

    • החזר מבית חולים
      עו"ד אפי אהרונוב | 31/08/2010 20:17

      ערב טוב, יש לפנות אל בית החולים ואל עוה"ד במכתב ולדרוש את מתן ההחזר תוך 30 יום, לכל היותר. ציין במכתבך שאם העניין לא יוסדר תפנה לבימ"ש ותדרוש פיצוי כספי בנוסף להחזר.