תביעות קטנות - שיפוץ לקוי

  • צביעת ארון לקוייה של שיפוצניק
    אמיר | 25/08/2010 23:22

    בדירתנו עשו שיפוץ מאוד גדול שעלה הון תועפות.  השיפוצניקים, בין היתר, צבעו ארון קיר אבל לא טרחו לצבוע בצבע בסיס. מדובר על ארון ענק, ולדברי צבעי אחר, עלי להסיר את הצבע הישן שכן, הוא מתחיל להתקלף. צביעת הארון תעלה לא מעט כסף שכן מדובר על כמה ימי עבודה.האם זו הילה לתבוע? האם ניתן לתבוע משהו על עבודה לקוייה, שהרי ברור שהיה צריך השיפוצניק לצבוע בצבע בסיס.כואב הלב לראות את הארון הזה מתקלף וזה משגע אותי.אשמח לקבל את חוות דעתכם בעניין האם ניתן לתבוע.תודה מראש,אמיר

    • תביעות קטנות - שיפוץ לקוי
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/08/2010 13:43

      אמיר שלום, על פניו נראה שיש עילה לתביעה להחזר ההוצאות שעליכם להוציא עקב ה'שיפוץ' הרשלני וכן לקבלת פיצוי. מומלץ לתמוך את התביעה בחוות דעת של בעל מקצוע שיסביר את הבעיה וכן בתמונות של הארון. שיהיה בהצלחה.