בדיקת גז

  • פז גז - ניתוק לא מוצדק. מה לעשות?
    יוחאי | 24/08/2010 16:09

    אשמח לעזרה בנדון. היום בצהריים נותקנו מגז ( מרכזי) מבירור שביצעתי עם פזגז עולה כי אין לנו שום חוב כספי והניתוק בוצע היות ולא ביצענו בדיקה תקופתית למערכת הגז בדירה ועל כן על פי חוק הם צריכים לנתק אותנו. אני חייב לציין כי עם קבלת מכתבתם על הבדיקה הדרושה ביולי תיאמתי עימם טכנאי לבדיקה בתאריך 26.7.2010 בין השעות 12:00-16:00. יום לפני או באותו יום, אני לא זוכר בדיוק התקשרו מפזגז וטענו כי יש להם עומס עבודה על הטכנאים וכי הם לא יוכלו להגיע במועד שנקבע. ציינתי בפניהם כי זה המועד הכי נוח מבחינתי אך הם טענו כי לא תהיה בעייה בעייה לתאם טכנאי במועד מאוחר יותר וכי "יש לך זמן עד סוף אוגוסט לבדיקה". כמו כן הנציגה הבטיחה כי הם יתקשרו ויתאמו מועד אחר. חלפו הימים, והם לא התקשרו לתאם מועד אחר. למותר לציין כי נושא הבדיקה לא עומד בראש סדר היום העמוס של בן אדם ממוצע. היום - 23.8.2010 נותקנו מהגז ללא שום התראה מצידם. כמו כן בבדיקה אחרת עולה כי על הבדיקה להתבצע עד תאריך 28.8.2010 ואם לא הלקוח ינותק. מדוע נותקנו לפני המועד? תשובות של פזגז: "כי ה 28.8.2010 זה יום שבת", "אנחנו לא עובדים ביום שישי" כל בקשה לשלוח טכנאי לחבר אותנו נדחתה. ומועד החיבור תואם למחר בבוקר. הבעייה שלא ניתן לבשל כי כל המערכות שלנו על גז כולל תנור הבישול אשמח לכל עזרה כיצד לפעול בנדון. תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות.

    • בדיקת גז
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/08/2010 16:31

      יוחאי שלום, האחריות לתאם בדיקת גז היא עליכם ועל כן, לטעמי, לא כדאי לפתוח בו בהליך (מה גם שלא נגרם לכם נזק מעבר לעוגמת הנפש).