ערעור על פס"ד

  • ערעור על פס"ד של תביעות קטנות
    אבי | 19/08/2010 17:47

    תבעתי חברת אוטובוסים על החמצה של 2 זמנים של יציאות אוטובוס, פלוס התלוננתי על כך שהאוטובוסים בקו זה מאחרים באופן קבוע, החברה הביאה רישומים שהאוטובוסים כן יצאו בזמן. אני טענתי שיכול להיות שהם יצאו בזמן, אבל לתחנה שלי הם לא הגיעו. עוד טען נציג החברה בתגובה לשאלתו של השופט, כי אין שום תלונות על קו זה. השופט נתן פס"ד שהרישומים של החברה נאמנים עלי, אך עדיין נשאר סימן שאלה לגבי זה שהאוטובוס לא הגיע לתחנה שהתובע המתין. וכן כתב שנאמנת עלי עדותו של התובע, אך לא יזכה בפיצויים עקב כך שלא הביא ראיות מעוד אנשים שהמתינו בתחנה, ועוד ראיות על תלונות של אנשים על הקו בכללי. ונן הוצאות משפט בסך 500 ש"ח לתובע. שאלתי היא, כך, בעקבות פרסום לנושא, הגיעו אלי עשרות תלונות של אנשים (באופו מפורט תאריכים וכו'') על הקו הזה, רציתי לשאול האם אני יכול לערער על פס"ד ולשלוח לשופט את כל תלונות האנשים נגד קו זה, שנציג החברה טען שאין שום תלונות של אנשים על הקו. הוסף תגובה

    • ערעור על פס"ד
      עו"ד אפי אהרונוב | 19/08/2010 20:29

      ערב טוב אבי, יש לבחון את פסה"ד ואת טיב הראיות החדשות שאספת בכדי לתת תשובה ממוקדת ביחס לשאלה אם כדאי להגיש ערעור (ו/או בחינת צעדים אלטרנטיביים).