חיובים על מנוי שבוטל

  • תביעה קטנה ועזרה מול חברת "הוט"
    לביא יהונתן | 19/08/2010 10:23

    שלום רב, גיליתי במקרה שהוט מחייבים אותי על מנוי שבוטל כבר למעלה מ 6 שנים. לצערי טרם מצאתי את הניירת ( עברו 6 שנים ) אך מעל ללא ספק ביטלתי והחזרתי ציוד - מדובר במנוי ישן שהיה בדירה שכורה . פניתי מספר פעמים למחלקת פניות הציבור בכתב , גם דרך המועצה להגנת הצרכן אך לא נענתי , שלחתי סה"כ 6 מכתבים. ביקשתי לדבר עם מנהל ולפתור את העניין בצינורות המקובלים אך לא חזרו אלי . כנראה רק תביעה תעיר אותם. מה עלי לשעות ? חשוב לציין שבחלק מהשיחות הטלפוניות הנציגים בחלקם אמרו שכן רואים שביטלתי ואפילו אחד אמר שבאותה תקופה היה קיים מנוי נוסף באותה כתובות. אודה לעזרתכם.

    • חיובים על מנוי שבוטל
      שלי גרשט, עו"ד | 19/08/2010 12:23

      ראשית, יש כאן נציג של הוט שאולי ייתן את התשובה. שנית, במידה ולא ענה, אדם סביר אכן לא שומר אישור על ביטול מנוי לפניי 6 שנים. הדבר שצריך לבדוק, ז ה האם החיובים הם במשך כל השש שנים, חודש בחודשו, או שהחלו עכשיו לחייב. אם התשובה היא שש שנים חודש בחודשו, נשאלת השאלה מדוע לא פנית לפניי כן? יש שיהוי. אם החיוב הוא פתאומי יש מקום לתביעה, למרות שהייתי שולחת מכתב התראה מעו"ד לפניי. בהצלחה

      • לעו"ד שלי גרשט
        לביא יהונתן | 19/08/2010 13:57

        תודה על התגובה המהירה. החיובים מעולם לא פסקו , אמצעי התשלום הוא של אדם מבוגר שלא בודק, כמו כן אותו אמצעי תשלום משלם על מנויים נוספים של הוט והחיוב של הוט לא מפריד בין המנויים השונים . שאלתי היא - אני יכול להוכיח שלא גרתי במקום ובעצם לא הייתה לי האפשרות להשתמש בשירות , האם זה מספיק? לדעתי העניין ששילמתי על שירות שלא השתמשתי בו ושלא הייתה לי האפשרות להשתמש בו יכול לבוא לזכותי ? מה גם לגבי חידוש מבצעים שלא פנו אלי וכו? מה לוותר להם?

    • שלום יהונתן
      HOT שירות לקוחות | 19/08/2010 16:41

      שלום יהונתן, ברצוננו לבדוק את תלונתך לעומק ולדאוג שנציג בכיר יחזור אלייך בהקדם על מנת לטפל בנושא. לשם כך , נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il  בציון מספר פניה (9249712)   בברכה, מחלקת פניות הציבור

      • לנציג- HOT שירות לקוחות
        לביא יהונתן | 20/08/2010 16:48

        שלום רב, במידה וברצונכם לשוחח עימי פנו אלי לטלפון 0528447372. כל פרטי הפנייה הועברו בדואר רשום וגם באמצעות המועצה להגנת הצרכן, אנני מתכוון לפנות אליכם פעם נוספת , הפנייה הבאה תהיה באמצעות עו"ד. אם באמת ברצונכם להראות נכונות ולתת שירות ללקוח קיים זאת ההזדמנות האחרונה לסיים עניין זה בצינורות המקובלים. בברכה,