מוזמן לעיין בתגובתי אבל המתן גם לאפי

  • עיכוב באספקת רכב חדש
    רועי | 12/08/2010 12:50

    הזמנתי רכב חדש ובחוזה התחייבו לאספקה בין החודשים 05/2010-06/2010 ובפועל קיבלתי אותו בסוף יולי. מספק הרכב נמסר כי אין במלאי את הצבע שהזמנתי (לבן) אך התברר לי כי היה במלאי רכב לבן ונמסר ללקוח אחר האם ביכולתי לתבוע בגין אפליה/עוגמת נפש / אי התחייבות בזמן שהובטח לי?

    • מוזמן לעיין בתגובתי אבל המתן גם לאפי
      מישהו | 12/08/2010 21:42

      שלום, יש לעיין בחוזה ולבדוק ההשלכות בגין עיכוב במסירת רכב. ממליץ ראשית להפנות מכתב לחברה בדרישה לפיצוי ובמידה ולא אכן ממלץ לתבוע אולם יש לעיין כאמור ראשית בתנאי ההסכם. בהצלחה

      • איחור באספקת רכב
        עו"ד אפי אהרונוב | 14/08/2010 21:02

        שבוע טוב רועי, כיון שבסופו של דבר הרכב סופק לך, אני מסופק אם כדאי להגיש תביעה. נסה לפנות אל החברה בכתב ובצורה מסודרת ו'לסחוט' ממנה פיצוי או איזו הטבה לנוחות שני הצדדים.