אוטובוס שלא הגיע

  • סטיה ממסלול של אוטובוס
    יוני | 27/07/2010 19:59

    אני מתגורר בישוב שהאוטובוס מגיע אליו כ-4 פעמים ביום.. האוטובוס האחרון ביום המקרה סטה ממסלולו ולכן לא הגיע למקום מגורי וכתוצאה מכך נפגעתי.. האם יש חוק כמה פיצוי מגיע לי? כיצד אני דורש זאת?

    • אוטובוס שלא הגיע
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/07/2010 17:11

      יוני שלום, ניתן להגיש תביעה קטנה נגד חברת האוטובוסים ולתבוע את ההפסדים שנגרמו לך (למשל, הפסד יום עבודה) וכן פיצוי נוסף על עוגמת הנפש.