תביעת לשון הרע

  • תביעת דיבה נגד עובדת סופרפארם
    סיגל | 09/07/2010 09:33

    פעמיים נתקלתי באותה עובדת של סופרפארם ר"ג פעם שהכרטיס לייף סטייל שלי לא עבר כי היה חדש, והיא העמידה אותי בפינה ליד כולם לקחה לי את ת.ז והכרטיס ונהגה איתי כמו גנב. פעם נוספת לאחר חודשים כרטיס שלי שנשכח בסניף אחר הועבר לסניפה באתי על מנת לקבלו והיא לא ממש רצתה לעזור לי ולהחזירו אליי , בסוף הטיפול שאלתי אותה למה?ואז היא צעקה מול לקוחות שהיו במקום כי אני תמיד באה לריב איתם בסניף...בשני המיקרים פניתי לסופר פארם וקיבלתי מהם תשובה כללית... האם יש פה מקום לתביעת לשון הרע? והאם אני יכולה להכין אותה לבדי? תודה מראש סיגל

    • תביעת לשון הרע
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/07/2010 09:54

      סיגל שלום, ניתן להגיש את התביעה באופן עצמאי (אם כי לדעתי כדאי להסתייע בעו"ד על-מנת להגדיל את סיכויי ההצלחה). חשוב ביותר לגבות את טענותיך בראיות (למשל, עדים שנכחו במקום, הודאות מוקלטות של בעלי המקום וכיו"ב). שיהיה בהצלחה.

    • שירות לקוחות - סופר-פארם
      נציג סופר-פארם | 13/07/2010 17:10

      שלום סיגל, אנו בסופר-פארם מקדישים חשיבות עליונה לנושא איכות השירות וחווית הקניה בסניפי הרשת. אין ספק כי המקרה כפי שתיארת הינו חריג ואיננו עומד בסטנדרטים הגבוהים שאנו דורשים עבור לקוחותינו. נשמח אם תפני לשירות הלקוחות שלנו בטלפון 09-9725151, בפקס 09-9725069 או בדוא"ל: customers@super-pharm.co.il בברכה, נציג סופר-פארם