הבטחות סרק של נציג מכירות

  • מעוניין לתבוע את חברת הסלולר אורנג
    עידן | 27/06/2010 22:40

    שלום,בתאריך ה 18/02/10 נכנסתי לנקודת אורנג כדי לקנות אייפון אחרי שיחות ארוכות ולנסות לתאם לני את המבצע המתאים ביותר הנציגה עשתה לי מסלול חיילים ואת כל המבצע היא רשמה לי על דף ללא חותמת וללא לוגו את פרטי המבצע היא אמרה שיש לי החזרים על האייפון מעל הסכומים 100 ש"ח החזר של 67 מעל 200 ש"ח החזר של 84 ומעל 250 ש"ח החזר מלא, לאחר שהגיעה לי חשבונית של 200 שקל לא הבנתי למה אני לא מקבל החזר התקשרתי לאורנג ונאמר לי שבכלל אני אמור לקבל החזרים רק מעל 250 לאחר שיחות רבות וייאוש כבר הסכמתי על ה 250 כי לא היה לי כח לריב איתם והם החזירו לי 198 ש"ח על חודשיים אבל ההחזר הזה פגע לי בהחזרים הבאים וביום חמישי האחרון בתאריך ה  24/06/10 התקשרתי לברר למה לא קיבלתי החזר הם אמרו לי שבכלל לא מגיע לי החזרים כי לא עברתי 250 אז אמרתי לה שכן עברתי והיא תיקנה אותי ואמרה לי לא עברת 250 ש"ח עבור שיחות והודעות בלבד ללא אינרנט וללא תשלום על תוכנית מה שאומר שאני בחיים לא יגיע לסכום כזה ורק אז נודע לי שמה שהנציגה הבטיחה לי זה ממש לא מה שקרה בפועל ולאחר שעברתי על החוזה אני בכלל לא רואה שום דבר שקשור בכלל להחזרים ובסופו של דבר הם אומרים לי זה הסכום שאתה צריך להגיע ואם לא הגעת אין החזר,אני רוצה לברר אם אני יוכל לתבוע אותם על ההבטחות שווא שהם נתנו לי בנקודת שירות שהם לא קיימים בכלל ובנוסף אני רוצה לברר עם אני יכול לארגן תביעה ייצוגית נגדם בכל הקשור לזה שהם מבטיחים דברים על דפים חלקים ללא לוגו וללא חותמת? כי זאת הונאה

    • הבטחות סרק של נציג מכירות
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/06/2010 23:36

      עידן שלום, באם ההבטחות שניתנו לך לא קויימו ניתן לתבוע את החברה. ואולם, על מנת להצליח בתביעה יהיה עליך לשכנע את ביהמ"ש שאכן הוטעית. בהיעדר לוגו על הנייר שניתן לך, ביהמ"ש עלול להאמין לטענות סרק של החברה שהמסמך מזוייף. אם אתה משוכנע שיעלה בידך לשכנע את ביהמ"ש בצדקת גרסתך, יש מקום להגיש תביעה.