מכירת ריהוט

  • מכירת רהיטים ללא ידיעתי ורשותי בדירה ששכרתי
    אילנית | 24/06/2010 16:44

    לפני כשנה ו4 חודשים שכרתי דירה ללא רהיטים ,רכשתי את כל תכולת הבית כשנכנסתי לדירה יחד עם בעלי וילדיי אך לאחר חודשיים לאחר מריבות עם הבעל החלטתי לפנות את הדירה ולהביא דיירים במקומי,מאחר והשכירות בדירה היתה גבוהה הדיירים שנכנסו במקומי ביקשו שאשאיר את הרהיטים עד תום השכירות ,מבחינתי זה היה בסדר כי לא היה לי לאן לקחת את הריהוט כי חזרתי לבית הוריי ,הסכמתי בתנאי שזה השאלה ושיחזירו לי את הרהיטים כשאבקשם ,בתום השכירות שלהם כשביקשתי את הרהיטים שלי בחזרה הם סירבו ולעגו לי,בעל הדירה שהוא עצמו נכווה מהם ועורך דין במקצוע היה עד לכך שנכנסתי עם ריהוט מלא ,ברצוני להגיש תביעה בבית משפט ,תביעות קטנות ,מה עליי לעשות באם עבדו לי הקבלות של המוצרים שרכשתי ולחלקם אף לא היו לי כי רכשתי מיד 2 ,למי עליי לגשת וכיצד לטפל בבעיה שהרי נגרמה לי עוגמת נפש כי עכשיו שאני צריכה להיכנס לדירה אין לי מאומה הם מכרו את כל הרהיטים שלי ,,חשוב לציין שהדיירים שהבאתי הוא אבי בני הבכור יחד עם בת זוגתו ולכן בטחתי בהם שיחזירו לי את הרהיטים שלי ,מספר פעמים כשביקשתי את הדברים שלי הוא היה אומר לי מה לא תשכחי את הרהיטים האלה גם שאהיה זקן עם מקל תבקשי אותם בחזרה ,זה ממש חוצפה מצידם שהייתי טובה אליהם והחזירו לי רעה....מצפה לתשובה ,                                           בתודה מראש אילנית

    • מכירת ריהוט
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/06/2010 14:13

      אילנית שלום, מכירת הרהיטים השייכים לך ע"י שוכרי הדירה החלופיים אינה תקינה, כמובן, ומקימה לך עילת תביעה כנגדם. לצערי, אין דרך לפתור את היעדר ההוכחות לתביעתך (אולי תנסי להקליט אותם מודים בכך שהם מכרו את הרהיטים?) כך שהצלחת תביעתך מותנית ביכולתך לשכנע את ביהמ"ש בצדקת טיעונייך.