אילו התמונות של האב והאח של הכלבה שלי

  • רמאות, שקרים, עבודה בעניים!
    עדי | 23/06/2010 14:32

    אני רוצה לספר לכם סיפור שקרה לי ובעיקבותיו אני רוצה לתבוע אך אני חוששת שמא הקייס שלי הוא לא מספיק חזק לפני כחצי שנה בערך קניתי גורה מזן לברדור המוכר אמר וחזר מספר פעמים שהגורה היא גיזעית והיא אכן נראתה כך כשהייתה גורה האמא הייתה אצלו והאבא מהדרום הוא טען ולא ביקשתי לראות תעודות מכוון שהכרתיאת האדם וסמכתי עליו, אדם דתי בעל כיפה שחורה בערך חודש לאחר שלקחתי אותה ושילמתי עליה 1000 ש"ח ביקשתי פרטים של ההורים כדי שאוכל להוציא לכלבה שלי תעודת גיזעיות ובכל פעם קיבלתי תשובה מתחמקת אחרת ואז לפני 3 חודשיים התחלתי לחשוד שהיא כלל לא גיזעית ושרומתי! לפני 3 חודשים רציתי לזווג אותה עם לברדור יפיפה והבעלים ניסה לשבת איתי ולהסביר לי שאין מצב שהכלבה הזו גיזעית ושנפלתי תמימה עכשיו יש לי גורה בת חודשיים מעורבת שאף אדם לא יקח בחינם שלא נדבר על תשלום וכלבה מעורבת כמעט בת שנה, שחוץ מהצבע היא כלל לא נראית לברדודרית ולצערי אני צריכה לגדל כלב שכלל לא רציתי אילו הייתי יודעת את הפרטים הללו וכלב יכול לחיות גם 15 שנה! האם כדאי לי לתבוע? האם יש לי קייס מספיק טוב? או שמה אני אצע עוד בנזקים של עלויות משפט וכו'...? נ.ב אני חושבת שאני יודעת מי האבא של הכלבה שלקחתי אחד הכלבים שהיו אצלו בחצר, מעיין זאב מעורב שיש לי גם תמונות שלו עם כנראה אחד הגורים הנוספים. תמונות אלו הגיעו אליי דרך הסלולרי של המוכר

    • אילו התמונות של האב והאח של הכלבה שלי
      עדי | 23/06/2010 14:40

      אגב, אני לא ראיתי את הגורה שבתמונה הזו נוכח כשלקחתי את הכלבה אילו הייתי רואה וודאי שהייתי מסתייגת!

      • תמונה
        עדי | 23/06/2010 14:42

        האב

    • הכלבה שלי ואיך שהיא נראית היום, לא גיזעית בכלל!  לת
      עדי | 23/06/2010 15:04

      • הטעיה שהובילה לעסקה
        עו"ד אפי אהרונוב | 27/06/2010 13:51

        עדי שלום, למען האמת, בעוונותי הרבים איני יודע להבחין בין כלבה גזעית לשאינה כזאת. באם באפשרותך להוכיח ולשכנע את ביהמ"ש שהובטחה לך כלבה גזעית ושהכלבה שניתנה לך בפועל אינה כזאת, יש לך עילת תביעה כנגד המוכר ותוכלי לדרוש את ביטול העסקה וכן פיצוי נוסף. שיהיה בהצלחה.

        • לעו"ד אפי אהרונוב
          עדי | 28/06/2010 11:54

          בכללי אני אומר לך מה ההבדל בין לברדור גיזעי ובין זו לברדור גיזעי הוא 1. גבוה יותר ושמן יותר 2. יש לו מצח עגול ורחב 3. יש לו אף קצר יותר 4. ובד"כ לברדור בהיר יש לו גם אף ומסגרת העין בצבע ורוד ולא שחור אבל זה באמת לא מחייב העיניין הוא כזה, בשביל להוכיח בבית משפט שהכלבה אינה גיזעית יש 2 אפשרויות (כמובן במידה וגם השופט עצמו אינו יודע להבדיל) 1. להביא אדם שמגדל / מתעסק עם כלבים מסוג זה ויתן את חוות דעתו לפי המראה שלה 2. לעשות בדיקת DNA אבל זה עולה המון המון כסף שאין לי ואיך אני יכולה להוכיח שהובטח לי כלבה גיזעית? זו מילה שלי מול מילה שלו האם כדאי לי לשכור שירותיו של עו"ד או שאתה חושב שזה "בכיס שלי"?