השגה על גובה ארנונה

  • ערעור על השגה
    רינה | 14/06/2010 14:51

    אני הגשתי השגה לתשלום ארנונה על תשלום הבית שלי וזה לאור גובה החיוב ששלחו לי , תשובת מחלקת הארנונה הייתה דחיית ההשגה שלי בלי לשלוח מודד שימדוד השטח הם רק דחו את הטענות שלי מה אני יכולה לעשות עכשיו ואיך אחייב את מודד המועצה שיבוא למדוד השטח ולפי זה יקבע סכום הארנונה? עזרתך בבקשה

    • השגה על גובה ארנונה
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/06/2010 17:09

      רינה שלום, באם מיצית את ההליכים אל מול העירייה כל שניתן לעשות הוא לעתור בעניין לביהמ"ש לעניינים מנהליים.