תשלום ועד הבית

  • אי תשלום ועד בית בבניין דירות משותף
    קיסר מרינה | 14/06/2010 07:58

    שלום, אני מתגוררת בבניין דירות משותף וכל אחד מדיירי הבניין משלם תשלום חודשי לועד בית למעט דיירת אחת שלא שילמה בכלל במהלך 5 שנים אחרונות. ניסינו לנקוט במספר אמצעים כדי לגרום לה לשלם כגון מכתבים מדיירים, שיחות, מכתבים מאגודה לתרבות הדיור וכ"ו אך ללא הצלחה. האם יש עילה במקרה כזה להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות והאם זה אפקטיבי (כלומר מה הסיכוי שיורו לה לשלם)? תודה רבה מראש.

    • תשלום ועד הבית
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/06/2010 17:01

      מרינה שלום, מומלץ לפנות בעניין למפקח על הבתים המשותפים.