זהות הנתבע

  • תביעת בעל בית עסק
    דורית | 13/06/2010 08:41

    שלום, אני מעוניינת לתבוע בית עסק - חנות . אני לא יודעת אם אפשר לתבוע את החנות כי הרי זה לא חברה בנוסף בין כה ובין כה הייתי רוצה לתבוע גם את בעל החנות. אני חוששת שהחנות הולכת להסגר וגם הייתי רוצה שבעל החנות יחויב היות והיה מעורב בעסקה. בעל החנות לא רוצה למסור את שמו. יש לי על הקבלה מס' עוסק מורשה ומספר עסק איך אני יכולה לברר מי בעל החנות / המורשה? במידה ואי אפשר האם ניתן לתבוע רק את החנות? במידה ואזכה ממי אפרע? למי אפנה ? מה זה יעזור לי ש"חנות " חייבת לי?

    • זהות הנתבע
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/06/2010 16:43

      דורית שלום, יש לתבוע את בעל החנות ואי אפשר לתבוע "חנות". נסי לאתר את שמו בעזרת מנועי חיפוש, 144 וכיו"ב או אולי דרך מחלקת רישוי עסקים בעירייה.