עילת תביעה

  • הבטחת שווא
    צביק | 07/06/2010 22:31

    אני ובני משפחתי (6 נפשות) עברנו לחברת אורנג. ביום החתימה הוצגה בפנינו התוכנית ובנוסף לאחר שבקשנו הטבה נוספת השיג לנו הנציג המטפל זיכוי של סכום מסויים כל חודש ללא כל תנאי למשך 18 חודש(תקופת החוזה) לאחר כחודשיים התגלה שאנו לא מקבלים שום זיכוי, המתנו חודש נוסף ואכן גם בו לא קבלנו את הזיכוי. פניתי כנציגם לחברת אורנג לבדוק מה הבעיה. נציג השירות של החברה טען שהזיכוי הוא תלוי שימוש ולא כמו שנאמר לנו ברגע ההתחברות. פניתי לנציג שצרף אותנו בקניון ובקשתי שיבדוק מדוע אנו לא מקבלים את הזיכוי. הנציג טען שכנראה היתה בעיה במערכת וטען שוב שהזיכוי שלנו הוא לא תלוי שימוש. בנוסף נתן לני את מס' הפניה שלנו שבה יש את הזיכוי. המתנו חודש נוסף אך גם לא קבלנו שום החזר פניתי שוב לאורנג והם אמרו שיבררו עם הנציג. הם חזרו אלי ואמרו לי שלאחר שבדקו עם הנציג הזיכוי הוא כן תלוי שימוש. הלכתי לאותה נקודת מכירה והקלטתי את הנציג אומר לי בפרוש שהזיכוי הוא לא תלוי שימוש והשמעתי אותו למחלקת שימור הלקוחות של אורנג. לאחר ששמעו הם החליטו לזכות אותי על החודשים שעברו (כ5 חודשים) ולתת לי פיצוי שאם אני אשאר עוד 18 חודשים אני אקבל גם שם את הזיכוי ובנוסף 139 ש"ח פיצוי. אני רוצה לתבוע אותם בתביעות קטנות על ההטעיה של נציג השרות שלהם ובנוסף על עגמת הנפש שנגרמה לי סכום התביעה הינו על 5000 ש"ח. האם יש קייס במקרה זה ? תודה

    • עילת תביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/06/2010 20:12

      ערב טוב צביק, אני מבין שהחברה זיכתה אותך ונתנה לך את הזיכוי עד סוף ההתקשרות, ואם כן, איני רואה מקום לתביעה. יתכן וביהמ"ש יחליט להעניש אותם על ההתנהלות אך ספק אם אפשרות זו שווה את המאמץ.