מוצר פגום - חובה להחליף אחרת ישנה עילה לביטול חוזה

  • לקבל את הכסף בחזרה!
    שרה | 07/06/2010 16:47

    רכשתי מוצר שהגיע אליי לא תקין, לאחר דיונים רבים עם החברה שדרכה רכשתי את המוצר ולאחר שנענתי בשלילה על ביטול עיסקה פניתי לעורך דין במקום מגוריי שישלח להם תביעה על החזר כספי ועוגמת נפש אך גם העורך דין לאחר ששילמתי לו סכום סימלי טען שהוא פנה אליהם בפקס ונענה בשלילה, הוא לא הראה לי שום פקס או תשובה שמוכיחה את טענתו והוא לא עזר לי בכלום וזרקתי שוב כסף על כלום, האם אני יכולה לבקש מהעורך דין להחזיר את כספי מאחר שהוא לא שירת אותי ואת האינטרסים שלי וגם לא הראה לי שום מיסמך תשובה שהוא קיבל? ( הוא דיבר איתי דרך טלפון ).

    • מוצר פגום - חובה להחליף אחרת ישנה עילה לביטול חוזה
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 07/06/2010 23:36

      מוצר פגום - חובה להחליפו ובמידה וזה לא קורה לאחר דין ודברים מול החברה, ניתן לפנות לביהמ"ש לתביעות קטנות ו/או למועצה לצרכנות. באשר לעוה"ד, חזקה שנתן שירות כפי שאמר אלא שהשירות לא הניב תוצאות חיוביות מבחינתך ואני די משוכנע שגם לא הבטיח שבהכרח יצליח בשליחותו שכן הדבר תלוי בתשובת גורם שאין לו שליטה על תשובתו. ראוי שעוה"ד יציג הפקס ששלח + התשובה שקיבל בעניין, אך הדבר אינו מחוייב המציאות אלא אם כן סיכמתם הדבר מראש. אם את חושבת שאין סיבה לתשלום, דומני כי מעבר לאפשרויותייך ע"פ חוק, את יכולה - וכך ראוי - להבהיר העניין לעוה"ד בתקווה שיבין וישתכנע מדברייך וככל שאכן יש להם צידוק.