רמת מלון

  • קבלת מלון 3* במקום 4* בחול
    דוד . ט | 03/06/2010 17:18

    הזמנו נופש ל4ימים באירופה לחמישה איש בשני חדרים הוצע לנו מלון 4* והסכמנו . למחרת בצהרים התקשר נציג החברה ואמר שאין יותר מקום במלון זה לכן מציע מלון חלופי באותה רמה . לאחר בדיקה באינטרנט הודעתי לנציג שיש שני מלונות באותו שם אחד 4* והשני 3* ולפי הכתובת על הווצ'ר המלון שהוצע לנו הינו 3*. בקשתי להחליף את המלון ואפילו לשדרג בתוספת מחיר ל5 * איך הנציג סירב בטענה שיום שישי ואין אפשרות . ושוב הוא חזר ואמר שאנחנו נקבל מלון 4 * בלבד ויש את כל האישורים לכך ,וזהו מלון חדש והנציג בעצמו היה שם ויש להתעלם מהאינטרנט וניסע בראש שקט. הגעתי לחופשה בידעה ובהבטחה מהנציג . וכמובן שהגענו קיבלנו את המלון 3 * . התקשרתי לנציג ונאמר לי שברגע שנגיע לארץ נטפל בזה . כשחזרנו הם עדיין התעקשו שקבלתי מלון 4* והם הציגו כנגד אישור מלשכת התיירות המקומית אישור של מלון 4 * ציינתי שלפי הכתובת על הווצ'ר זה לא המלון שההינו בו ויש לי אישור רשמי מהמלון ומייל רשמי מהמלון שמאשר הם טענתי . ובנוסף כל הפרסומים באטרי האינטרנט למלון 3*. האם כדאי לתבוע או לנסות להגיע להסדר . ומה מקובל וכמה לדרוש במצבים דומים לזה והאם יש אפשרות לבקש חופשה חדשה . החברה המתווכת במכירה ציינו בפני שההיתרון שלי הינו שהתרעתי מראש על הטעות . נ.ב: במקום שהו עוד ישראלים בלי ידיעה שזהו מלון 3* ואת האירופים שיכנו במלון 4 כוכבים.

    • רמת מלון
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/06/2010 15:49

      דוד שלום, לדעתי כדאי לנסות ולסגור את העניין בפשרה. גם אם תצלח תביעה שתוגש על ידך בעניין אני מסופק אם הסכום הנמוך שייפסק לטובתך יצדיק את הטרחה סביבה.

    • קבלתי מלון 3* במקום 4* בחו"ל - המשך
      דוד.ט | 08/06/2010 22:12

      קיבלתי מלון 3* במקום 4* בחו"ל -החברה מוכנה להגיע עימי להסדר, הם שאלו אותי מה אני דורש. ביקשתי טיול אחר אפילו זול יותר או החזר כספי מלא , אך !!! זאת הם אינם מעוניינים לתת לי. רציתי לדעת מה מקובל לדרוש במצבים אלו ? היתרון שלי : גיליתי את הטעות שלהם על המלון לפני הטיול, התקשרתי אליהם ואף שלחתי מייל על כך - חשוב לציין שהודעתי להם והזהרתי אותם לפני שנסעתי אך הם אמרו לא לדאוג (מדובר על 5 אנשים ב-2 חדרים).