כנס

  • OVER BOOKING בטיסת צ'רטר
    גיא | 31/05/2010 22:16

    הזמנתי 4 כרטיסי טיסה צ'רטר אצל סוכן. ביום היציאה בשדה התברר שאנו רשומים רק 3 לטיסה עקב אי הקצאת מקום ,למזלנו היה נוסעת שלא הגיעה ובסוף עלינו כולם לטיסה הלוך.בחזור יומים לפני הטיסה הסוכן התקשר ומאר שאין מקומות לאף אחד והחברת המספקת את כרטיסי הטיסה מציעה לנו לנדוד 600 ק''מ מהיעד שלנו ולטוס בטיסה אחרת בתמורה ל 4 כרטיסי טיסה כפיצוי. נסענו כי לא היתה ברירה, ביעד החדש התברר שאנו לא רשומים לטיסה, התקשרנו לסוכן והוא שילם בכספו 4 כרטיסי טיסה חזור. לאחר כל עוגמת הנפש שעברנו וביזבוז זמן וכסף , לא רוצים לתת לנו את הפיצוי שהובטח ואחד מפיל את האשמה על השני. חברת התעופה כתבה לנו מכתב התנצלות ולפי בדיקתם הספק שממנו הסוכן הזמין את הכרטיסים לא היו לא הקצעות לטיסה זו, הסוכן שלו שילמנו את הכרטיסים טוען שהם לא אשמים+ מכתב התנצלות וגם הם מאשימים את ספק התיירות אך אין ביכולתם לעזור לי. דיברתי עם ספק התיירות ועל פי שיש לי התחייבות בכתב על הפיצוי הוא אומר: "במחשבה שניה הפיצוי שהובטח גבוה מדי ואתם לא לקוחות שלי , לא שילמתם לי , תפנו לסוכן שלו שילמתם." מה לעשות ? איבדנו את האמון בכל הגורמים הללו. תנו לנו עצה טובה. תודה , גיא

    • כנס
      מישהו | 01/06/2010 20:46

      אני נציג בכיר של חברת נסיעות גדולה ומטפל בתלונות בכל סוג. תלונתך על פניו נראית חמורה ומצריכה בירור מעמיק וטפול הולם. ראשית, פעל רק מול אותו גורם שמולו עשית את העסקה, פניה לחב' תעופה או לספקים הקשורים לפנייתך הינה מיותרת והשאר כאב ראש זה לסוכן הנסיעות. פנה כאמור במכצב, חשוב שיהיה מפורט ,ענייני ושיתמצת את הסכום המגיע לכם, צרף מסמכים אם ניתן. אני בהחלט ממליץ להמשיף ולפעול קדימה אם לא יהיה מענה הולם. בהצלחה.

      • תודה
        גיא | 01/06/2010 21:59

        האם תוכל לעזור לי ולרשום לי במייל את הטלפון שלך . מודה לך מראש. האם אחד מעורכי הדין של הפורום גם יכולים ליעץ לי???? תודה, גיא.

        • כנס
          מישהו | 03/06/2010 21:41

          אני יכול לרשום את מס אולם יש ככאן נפלא בשם אפי אהרונוב אשר רצוי כי תפנה אליו. בהצלחה.