שכפול חתימות

  • חברת אורנג' משתמשת בחתימה ללא אישור
    תום | 26/05/2010 20:45

    שלום רב שמי תום ויש לי סיפור ארוך ומייגע עם חברת פרטנר תקשורת. הסיפור התחיל פני שנה וחודש כאר נציג עסקי תפר לי חבילה שלפי השקלול של כמה ניגים שם היה אמור להגיע לסכום של 650 ש"ח בכל חודש . כאשר ביקש שאני יחתום על המסמכים שסביר לי בעל פהולא הציג בפני משום שהסך היה מופנה לכיוון הנציג , חתמתי משום שלא היתה לי ברירה. מאותו היום התחלתי לקבל חשבוניות על סך בין 800 ל1200 שקלים משהו היה נראה לי חשוד אבל לא צלחתי להבין מה וככל שעבר הזמן והטפונים לשירות הלקחות לא הובילו לשום מקום התחלתי להתייאש עד שהחלטתי ללכת למרכז שירות ולבקש העתקים של החוזה. להפתעתי הרבה מצאתי שבחוזה החתימה שלי מופיעה קרוב ל20 פעמים ובפועל תמתי רק פעם אחת והתשובה של הנציג הייתה שהם פשוט מכפילים את החתימה על החוזה. מעבר לזה מצאתי שבמקום שאמורה להיות חתימה לגבי האישור שלי לגבות מכטיס האשראי כל חודש כסף אין חתימה שלי ודף אחרי זה יש עמוד יק עם חתימה מודבקת שלי שלטענת הנציג זה שייך לעמוד הקודם. אבל מה שהכי מטריד אותי זה שבאחד ההסכמים מופיעה החתימה שלי אך השם שלי רשום בכתב שהוא לא כתב ידי וזה מה שהאיר את תשומת ליבי שבעצם כל החוזה הז הוא שר אחד גדול ושחברת אורנג' יכולה להנפיק כל חוזה שהיא רוצה ופשוט הדביק את החתימה. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון כי זה ממש לא הסכום שהובטח לי וכשביקשתי להתנתק הציגו לי סכום של 12,000 שקלים שעליי לשלם כדי להתנתק מהחברה. אנא עזרו לי אני ממש לא יודע איך לצאת מזה וזה מתיש אותי וגוזל לי המון המון זמןשלא לדבר על סכום בלתי מבוטל של כ 6500 ש"ח ששילמתי כבר יות ממה שהובטח שאשלם. תודה והמשך יום נעים

    • שכפול חתימות
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/05/2010 11:38

      תום שלום, ההתנהלות שאתה מתאר חמורה, לטעמי, וראויה למיצוי במסגרת הליך משפטי נגד החברה. קח בחשבון שהחברה מן הסתם תטען שהחתימות מקוריות ותידרש לשכנע את ביהמ"ש שלא כך הוא. שבת שלום ובהצלחה.