אספקת שירותים שלא הוזמנו

  • שירותים מתקדמים של חברת סוללר
    לאוניד זכרין | 21/05/2010 12:15

    שלום רב. שמי לאוניד זכרין. בחודש אוגוסט שנה 2009 לאישתי גנבו טלפון סוללרי.לא דעגתי הרבה כי השתתפתי בתוכנית שכולל את הביטוח של טלפונים.קיבלתי מחברת אורנג' את טלפון תמורת השתתפות עצמית.אבל התברר שעם המכשיר אני קיבלתי עשרות שירותים מתקדמים שלא ביקשתי,לא השתמשתי ולא היתי חתום אל הם לפני גניבה.חוץ מזה שירותים מתקדמים האלא קיבלתי גם למנוי שני שעפילו לא תומך בהם. כל זה גרם לי לנזק כבד.מחודש אוקטובר אני לא בדקתי את החשבונית כי לא היתי בארץ.בשביל לחסות את החוב שלי עכשיו בבנק לקחתי הלוואה. נציגי של אורנג' מעבירים אותי מנציג לנציג ולא רוצים לדבר על החזר ותוענים שזה תאות שלי. בבקשה תעזרו לי בבעיה הזאת תודה מראש.

    • אספקת שירותים שלא הוזמנו
      עו"ד אפי אהרונוב | 23/05/2010 20:43

      ערב טוב ליאוניד, יש לפנות אל החברה בצורה מסודרת ובכתב ולשטוח את טענותיך. באם החברה תמשיך להתעלם מפניותיך, ניתן לפנות בעניין לבימ"ש לתביעות קטנות. באם ההתנהלות מול החברה קשה לך, באפשרותך להסתייע בעניין בעו"ד.