איחור באספקת שירות

  • האם ניתן לתבוע חברת תקשורת בגין ניוד ארוך מהמובטח?
    אלכס | 19/05/2010 16:30

    שלום רב,לפני מספר ימים הצתרפתי לשירות הטלון הבייתי של בזק-בינלאומי (חברה קולטת) וחתמתי על ניוד המספר שהיה לי של בזק (חברה ננטשת).במשרד התקשורת ולפי דיברי הטכנאי של בזק-בינלאומי שהתקין לי את המכשיר בבית, הניוד יקח עד 5 שעות.עברו כבר 3 ימים, ותהליך הניוד לא הושלם.כאשר מתקשרים לבזק בינלאומי, כל מה שהם אומרים זה שהם לא יודעים כלום מה קורה עם בזק.כשמתקשרים לבזק, הם כלל לא עובדים (ככל הנראה בגלל החג, אבל התקשרתי בבוקר, עוד לפני כניסת החג.יש כל סיכוי לקבל פיצועים על הניוד שעוד לא הושלם?בברכה,אלכס.

    • איחור באספקת שירות
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/05/2010 21:07

      שבוע טוב אלכס, בשלב זה מומלץ לנסות ו"לסחוט" פיצוי מוסכם מהחברה בגין העיכוב בהתנהלות שלך מולה, ולא מעבר לכך.