רב בריח - דלת לא נכונה

  • ****
    ויקטוריה | 11/05/2010 16:18

    שלום, ביצעתי קנייה של דלת מחברת *****, מסוכן שהגיע לביתי החוזה נחתם ב1.04 לאחר שבוע ב7 הגיע נציג ולקח מידות. בחוזה היה כתוב שהדלת תסופק תוך 14 יום , כאשר בפועל היא סופקה לאחר חודש ב 02.05 . כאשר באו להתקין אותה היא הייתה במידות הלא נכונות מה שהצריך את המתקין לעשות בה "תיקונים". מיד לאחר ההתקנה ראינו שזאת לא הדלת שהזמנו, לא החלקים ולא הצבע. מאז כבר כמעט שבועיים אנחנו מנסים לשכנע את הסוכן שיבוא ויבדוק את הדלת על מנת שנוכיח לו שזאת לא ההזמנה שלנו. ניסינו גם לפנות אל הפקידה במשרד, בטענה שהסוכן לא מעוניין לחזור אילנו ולבדוק את ההזמנה שלנו או בכלל לתת לנו שירות. היא טוענת שרק הוא יכול לטפל בזה , לא ניתן לפנות אל המנהל ואיןל לה פיתרון אחר בשבילנו. מידי יום היא מבטיחה שתעביר לסוכן לטפל בנושא הזה. היחס הינו מאוד מזלזל ואני פשוט כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות כדי להוכיח שזאת לא ההזמנה שביצעתי. הייתי רוצה לבטל את העסקה לחלוטין, או לפחות לקבל את ההזמנה שביצעתי. מה עליי לעשות? האם להגיש תביעה נגדם? בברכה, ויקטוריה

    • רב בריח - דלת לא נכונה
      שרון א. דרורי | 11/05/2010 19:44

      ויקטוריה שלום, ראשית על מנת להבין באיזה סוכן מדובר, חשוב לדעת שרכשת ממשווק מורשה של רב בריח ולא ממתקין עצמאי. לעניין הטעות, אני לא סנגור שלהם, ההיפך הוא הנכון אבל, רב בריח היא חברה מכובדת ומנוהלת היום ע"י חברה טובים, בטוחני שהם יסייעו לך ויטפלו בעניין. מה שלא יהיה, תבדקי באמת ממי רכשת, האם הוא משווק מורשה שרשום ברשימת הכתובות של החברה הרשמית. הגשת תביעה איננה נכונה בשלב זה. בהצלחה, שרון א. דרורי

    • ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/05/2010 14:52

      ויקטוריה שלום, לאור העובדות שפירטת אני סבור שיש מקום להגשת תביעה לקבלת פיצוי ואולי גם ביטול העסקה (אם כי השגת מטרה זו קשה יותר, משמעותית). בכל מקרה, בשלב ראשון מומלץ לפנות אל החברה והספק בכתב, ורצוי באמצעות עו"ד ולדרוש את הסדרת הבעיות תוך זמן קצוב.