עסקת שירות מתמשך

  • עסקה מתמשכת בחברת אינטרנט
    ציפי | 11/05/2010 13:53

    כיום אני מקבלת שירותי גלישה באינטרנט מחברת 013, בעבר הייתי מקבלת שירות זה מבזק בינלאומי. בפעם האחרונה שגלשתי דרך בזקבינלאומי היה ב- 13.07.09 ו- 013 מ- 19.07.09. בשיחות עם נציגי שירות ומנהלים לפי הרישום אצלם לא מופיע שבקשתי להתנתק ואין הם יכולים לנתק ולהחזיר לי את הכסף ששילמתי עבור כל התקופה שבה לא קיבלתי שירות, מה אני יכולה לעשות בעניין כדי לקבל את כספי עבור כל התקופה ?

    • עסקת שירות מתמשך
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/05/2010 14:36

      ציפי שלום, בהיעדר הוכחות לבקשה להתנתק (למשל מכתב ששלחת אליהם) ניתן להגיש תביעה שהצלחתה תלויה ביכולת השכנוע שלך באמיתות גרסתך. העובדה שהתקשרת עם ספק אחר ויש לך הוכחות לכך מחזקת ביותר את טענותיך. בשלב ראשון, מומלץ לפנות אל החברה בכתב ולדרוש החזר מלא תוך איום בתביעה להחזר מלא ופיצוי נוסף באם לא ייענו לדרישותיך. שיהיה בהצלחה.