איחור באספקת מוצר

  • דחוףףףף
    אורלי | 10/05/2010 14:02

    שלום רב!! רכשתי דרך ערוץ הקניות מזרן+2 כריות ומגן מזרן בתאריך ה-14.04.10 נאמר לי כי המוצר אמור להגיע תוך 14 ימי עסקים מתאריך הזמנתו...בנתיים כ"א חוייב. לאחר כשבוע יוצר עמי קשר שליח של ערוץ הקניות ואומר לי כי הוא ליד דירתי במקום X (כעת אני גרה במקום אחר) בוא בזמן שאני לא בבית ושנאמר חד משמעית שיצרו עמי קשר יום לפני כדי לתאם עמי את הגעת השליח....עד עכשיו לא הגיע לי המזרן....לגבי הכריות והמגן מזרן- מגיע שליח של הדואר שמביאלי כרית אחת ומגן מזרן למיטת יחיד שבמפורשות בהקלטת השיחה של העסקה הובטח לי במחיר ששילמתי מגן מזרן למיטה זוגית ו2 כריות....אמרו שיבדקו את העניין ויחזרו אליי...לא חזרו אליי ואי מגלה שזיכו אותי עבור המגן מזרן והכריות בכ"א ללא ידיעתי....(נעשתה פעולה ללא ידיעתי). מאותו היום אני בריצות אחריה והם מבטיחים לי שיחזור אליי מנהל לפי בקשתי ואין חוזר..... היום- 10.05.10 שוב יצרתי עמם קשר וביקשתי שלא ינתקו ושיעבירו אותי למנהל אמרו שאין העיה יעבירו אותי רק זמן ההמתנה יהיה ארוך מהרגיל מבחינתי לא הייתה כל בעיה....העבירו אותי וכעבור 10 דק' של המתנה השיחה נותקה...והמזרון עוד לא הגיע....מה אני אמורה לעשות???? מקוה שתעזרו לי בהקדם.....האם מגיעלי פיצוי כלשהוא???

    • איחור באספקת מוצר
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/05/2010 11:43

      אורלי שלום, מומלץ לפנות אל הספק בכתב, לפרט בצורה מסודרת את טענותיך ולדרוש פיצוי מסוים וסביר להנחת דעתך.