ביטול עסקה

  • ביטול עסקה לאחר רכישה (ביטול של הספק)
    אילן | 10/05/2010 08:04

    שלום נהלתי שיחה טלפונית עם נציג "תמי 4", סגרנו מחיר רכישה לבר מים כאשר הנציג אישר לי הנחה של 100 ש"ח בתמורה לתספר תשלומים מופחת (10 במקום 36) לנציג היה ידוע שאני מוותר על ההתקנה ע"ס 300 ש"ח כאשר אמרתי לו שאבצע את ההתקנה בעצמי. הנציג ביצע את ההזמנה ולקח את מספר כרטיס האשראי שלי וקבע איתי מועד הגעה שלי לחנות/מחסן. כעבור כמה דקות התקשר אלי ואמר שהמנהל לא אישר את העסקה בטענה שלא מגיע לי 100 ש"ח הנחה אם לא אשלם עבור ההתקנה. כעסתי וביקשתי לבטל את העסקה. האם זכותם לבטל מחיר שאושר ע"י הנציג ובוצעה רכישה ? האם אני יכול לדרוש שיכבדו את ההסכם הראשוני ? תודה רבה אילן גורי

    • ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/05/2010 11:39

      אילן שלום, טעות יכולה להוות עילה לביטול עסקה בנסיבות מסוימות. בנסיבות שתיארת אני ממליץ לנסות ולהגיע להסדר פשרה מסוים בו תקבל הנחה לא על מלוא הסכום.