תגובה לתביעה

  • תובעים נגד ועד בית
    אסתר | 05/05/2010 17:52

    שלום, זקוקה לעצה דחופה. אני נציגת ועד בית וקיבלתי היום תביעה מגנן שעבד אצלנו בבניין לפני שנתיים. 1. התביעה מונית אלי ישירות - האם זה תקין ? האם אני זו שצריכה לשלם אם יזכה בתביעה ? 2. הגנן תובע כי טוען שלא שולם לו שכר על פעמים בהם טיפל בגינה. אבל מלכתחילה לא היה עימו הסכם מתי לבוא וכל כמה זמן וסוכם בעל פה שכשנצטרך נתקשר אליו. הוא טוען שהוא בא בכל מיני תאריכים בהפרשים של שבועות בודדים אבל זה בכלל לא היה לבקשתנו !! אלא על דעת עצמו) - מה עלי לעשות , אודה לעזרה והכוונה

    • תגובה לתביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/05/2010 23:33

      שבוע טוב אסתר, זכותך לדרוש את מחיקת כתב התביעה ביחס אליך - אישית. היה והתובע יקבל רשות לתקן את כתב התביעה/ יגיש אותה מחדש כנגד נציגות הבית המשותף, תוכלי לפרט את גרסתך וביהמ"ש יכריע לטובת הגרסה שתראה אמינה יותר בעיניו (או ינסה להגיע להסכם פשרה בין הצדדים).