התנתקות מספק טלוויזיה

  • YES לא עומדת בהבטחתה
    חן | 12/04/2010 14:33

    בעבר היינו מחוברים לYES ביקשנו לנתק את הקשר איתם בתחילת ינואר,  ובכל זאת המשכתי לקבל חיובים עד מרץ.. כשהיתקשרתי לבדוק למה ממשיכים לחייב אותי נאמר לי שהם ממשיכים לחייב עד שאוספים את כל הציוד ואז מחזירים את הכסף.-הציוד נאסף, לאחר היתעקשות שלי ושני טלפונים ועצבים לפברואר כבר אין חיוב מYES.אבל גם זיכוי על הסכום ששילמתי להם אין -למרות שנאמר שיהיה!אין לי הקלטות או תאריכים רשומים של מה שנאמר.. אבל לYES צריך להיות.-הבנתי שבתביעות קטנות אני יכול להוציא מהם סכום כסף נכבד כפיצוי ? מישו יכול בבקשה לעשות לי סדר ? תודה מראש,חן.

    • התנתקות מספק טלוויזיה
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/04/2010 19:51

      ערב טוב חן, ככלל, בימ"ש יכול לחייב חברה המספקת שירות מתמשך ולמרות שנתבקשה להפסיק, לא עשתה זאת - בתשלום פיצויים בסך של עד 10,000 ש"ח. כיון שאני מבין מדבריך שבסופו של דבר חוייבת רק עבור חודש אחד מעבר למועד הניתוק ושטרם קיבלת החזר. בנסיבות אלו, ספק אם יש טעם לפנות לבימ"ש. יש לפנות אל החברה בכתב ולדרוש את השבת הסכום שנגבה ביתר תוך קציבת זמן ולאיים בתביעה באם לא יעשו כן.

      • חייבו אותי על חודשיים\שלושה
        חן | 12/04/2010 23:24

        מתחילת ינואר כבר היינו בHOT -וגם במרץ אני המשכתי לשלם ל YES .מה שהבנתי ככל הנראה על YES אני משלם בכל חודש על חודש קודם.כלומר בינואר אמור היה להיות התשלום האחרון, על דצמבר.-הם חייבו אותי גם בפברואר וגם במרץ.לאחרונה פניתי עליהם פעמיים\שלוש(לא זוכר בדיוק)   והיתעצבנתי ודיברתי עם אחראית , הובטח לי שיזכו אותי על כל הסכום שנגבה.הם הפסיקו לחייב אותי,  אבל לא זיכו אותי בחזרה על הכסף שגבו! מה שאני מבין גם הגביה בפברואר ומרץ הייתה לא חוקית!! כיוון שאני דרשתי להיתנתק מהם עוד בינואר! אבל הם המשיכו לקחת ממני כסף.אני כמובן מעוניין להוציא מהם כמה שיותר כפיצוי, איך שאני רואה את זה:א. הם עברו על החוק .ב. זה שהם המשיכו למשוך לי כסף מהחשבון בלי אישור שלי, כשהם לא עומדים בהבטחות שלהם,ומצתדקים תוך שימוש בסילופים ופרטים עלובים תוך שהם פוגעים בפרטיות שלי ובאמון שנתתי בהם -זה עוגמת נפש.ג. לדעתי, אני מרגיש שמגיע לי פיצוי מעבר לשבע-מאות שקלים בערך שהם רוצים להחזיר לי על חודשיים..כי הם עברו על החוק וצריכים להיענש.האם יש לי עילה להיכנס איתם לתביעות קטנות ? שוב -לי אין הקלטות או תאריכים מדוייקים, אבל אני יודע שהכל שמור אצל YES ואני חושב שאפשר לחייב אותם להציג את זה.אני צודק ?