גוף זר בחטיף

  • תביעה נגד ***צונזר ע"י המערכת***
    מור | 08/04/2010 20:47

    קניתי חטיף ***צונזר ע"י המערכת***וכשאכלתי גיליתי להפתעתי מעין חוט תפירה קשיח מגולגל בתוך השוקולד יש לציין שכבר אכלתי את זה וישירות הוצאתי את זה מפי עם רצון גדול להקאה באותו הרגע ,זעזוע וגועלל ,לאחר אין ספור שיוחת עם אחראים ***צונזר ע"י המערכת*** הוצע לי 150 ש"ח תלושים-בתמורה שאחתום על כתב סילוק תביעה דבר אשר כלל לא מספק אותי ואף מרגיז אותי -האם יכולתי לתבוע?מהם הסיכויים שלי להצליח או שמא עליי להתמקח לפני זה עם ***צונזר ע"י המערכת***?(יש לציין שלאחר בדיקה אמרו לי שזהו חוט מסליל של סרט באחת המכונות ובזכותי החליפו את זה)

    • גוף זר בחטיף
      איציק שר שלום | 09/04/2010 09:51

      מור שלום, כרגע, אם אין בידך להוכיח טענותייך, סיכוייך בתביעה אינם גבוהים. נסה להקליט את השיחות ואולי משם תצליח לחזק תביעתך. אני מציע להמשיך ולנהל עמם משא ומתן ולבקש הגדלת הפיצוי. עשה זאת במכתב.

      • שאלה נוספת
        מור | 09/04/2010 11:49

        תודה על תשובתך עוד שאלה ברשותך אני ביקשתי שישלחו לי את הממצא בחזרה ונאמר לי שאין בעיה האם זוהי לא הוכחה מספקת או שמא אני צריכה עוד הוכחות ? איזה? האחראית בטלפון שאלה אותי למה אני מצפה ולא ידעתי מה לענות מה גודל הפיצוי שלדעתך אני צריכה לדרוש על מקרה כזה?

        • המשך
          איציק שר שלום | 09/04/2010 12:32

          קודם תדאגי שהממצא יהיה בידך. לטעמי, אם לא נגרם נזק ממשי מהאכילה, 500 ש"ח זה סביר.

          • הליך נוסף שניתן לגלגל
            א | 11/04/2010 17:40

            בנוסף לכל האמור, יש באפשרותך להגיש תלונה למשרד הבריאות אשר יכולה להגיע לכדי כתב אישום לכל דבר המתנהל ע"י הפרקליטות. במסגרת הליכי החקירה של משרד הבריאות לצורך ההליך הפלילי וודאי יתגלו כל מיני ראיות ו/או עדויות שתוכל להשתמש בהם בתביעה האזרחית, שכן משרד הבריאות בדומה למשטרה עורך חקירות וגובה עדויות מבעלי תפקידים במפעל.