דרישה לתשלום דו"ח חניה

  • סירוב לביטול דוח חניה ממחלקה המשפתית שוהר
    Stella | 06/04/2010 21:13

    ב-05/01/2010 קיבלתי דואר רשום עם קנס 441 ש"ח. בהמשך לשיחה הטלפונית מתאריך 07/01/10 עם הנציגה של מחלקה המשפטית חברת שוהר הוסבר לי שחוב הוא על שמי ורכב שבבעלותה של חברה שעבדתי בה עד מאי 2007. הדו"ח הוא מתאריך 06/06/2006. כמיטב זכרוני לא הייתי בתאריך זה ברחובות בתחנת רכבת. הנציגה סירבה לפרט במדויק היכן בוצעה העבירה. כפי שהוסבר לי ע"י הנציגה נשלחו לי התראות רבות בתאריכים שונים. מבקשת להביא אישורים של דואר רשום על שליחת התראות רבות מתאריכים שונים ולאיזה כתובת הן נשלחו. הן חברתי שעבדתי בה עד מאי 2007 לא קיבלה שום דו"ח/התראה על תשלום חוב עד התאריך שעזבתי את החברה. מבקשת להביא לידיעתי מדוע הדוח שהתקבל עם דואר רשום בתאריך 05/01/2010 לא התקבל לפני כן. לא היו לי שינויי כתובת שנתיים האחרונות.מבקשת לפרט את הריביות ופיגורים שהתווספו כעבור ארבע שנים אחרי הוצאת דוח חניה. ברצוני להביא לידיעה שהנציגה של מחלקה המשפטית שדיברה איתי, הייתה לא מנומסת, צעקה ואמרה שיש לי בעיית הבנה בגלל שלדעתי היא הבחינה במבטא . בתשובה למכתב זה למחלקה המשפתית עיריית רחובות שלחה לי החלטה של התובע העירוני לדחות את הבקשה בעבור קנס חנייה ודרשה לשלם 546 ש"ח תוך שבוע ימים. האם כדאי לי להגיש תביעה משפתית נגד עיריית רחובות על התיישנות או מה אליי לעשות? תודה.

    • דרישה לתשלום דו"ח חניה
      איציק שר שלום | 07/04/2010 09:23

      שלום, א. זכותך לכתוב, ולציין, שלא אתה נהגת ברכב, לא היית ברחובות באותו היום והנך מבקש לבטל את החוב כנגדך. ב. זכותך לדרוש הוכחה לכך שקיבלת את ההודעה בדואר רשום. ג. כמו כן לדעת באיזה רחוב זה היה. אפשר שתוכיח אי נוכחותך בעיר באותו זמן, ע"י הצגת סידור עבודה שסותר טענתם. אין טעם לנהל שיחות טלפוניות. הכל באמצעות דואר רשום.

      • התשובה אחרי התכתובת
        Stella | 07/04/2010 20:09

        תודה רבה על התגובה המהירה. אבל אחרי כל התכתובת שבה ביקשתי לקבל הוכחה על שליחת דואר ולאיזה מען, ביקשתי לדייק מה זה "תחנת רכבת ברחובות", אך גם לא קיבלתי תשובה. לצערי אין לי אפשרות להוכיח שהייתי במקום אחר, כי כבר 3 שנים לא עובדת בחברה. קיבלתי מכתב שבו כתוב שהתובע העירוני החליט לדחות את בקשתי בנוגע לדו"ח. זה אומר שיעכלו לי חשבון?

        • בנסיבות אלה, יש צורך לבחון את כל התכתובות ולהמליץ
          איציק שר שלום | 08/04/2010 15:20

          לא ניתן לעשות כן דרך הפורום.

          • האם ניתן לקבל ייעוץ אישי בעיניין?
            Stella | 09/04/2010 09:49

            למי אפשר לפנות לייעוץ אישי ובאיזה תשלום זה כרוך?

            • ראה חלון ייעוץ אישי באתר  לת
              איציק שר שלום | 09/04/2010 10:16