עוד שאלונת באותו עניין ברשותך

  • הוט דחוף- לעו"ד ארונוב
    שרה | 06/04/2010 14:11

    שלום לך, ראיתי את התשובה שענית לי בנוגע לסיפור עם הוט רשמתי לפניי את פרי ההתקשרות עם משרד התקשורת אבל האם לדעתך כדאי לי לחכות עד שהעו"ד של הוט ייצור איתי קשר או מיד לערב את משרד התקשורת? אני שואלת כי נציג הוט אמר לי דברי עם העו"ד לא ישר הוא מגיש תביעה...אולי אם אשוחח איתו הוא "ירד" ממני או שעדיף לי לפנות מיד למשרד התקשורת? הנציג של הוט אומר לי שאין לי סיכוי מולם אם יתבעו כי יש להם הוכחה של קליטת שידור (הם ראו אמפר גבוה יותר או משהו כזה) אך אני לא ראיעתי שום שידור ולא ברור לי מה זה האמפר שלהם הם לא הראו לי את זה גם כן, היו אצלי בדירה וראו שאין שום שידור אני ממש אובדת עצות. אין לי מושג מה הם ראו אני רק יודעת שלא היו שידורים בביתי והם גם ראו זאת כשהיו אצלי אך הם ממש מתנהלים כמו איזה כנופיה ואין לי איך להוכיח את צידקתי זה מילה שלי מול שלהם למעט העובדה שיש לי אישור על הניתוק ואישור שהם לקחו ציוד קצה כבר לפני שנתיים. ראיתי באינטרנט שהם עושים את התרגיל הזה להרבה אנשים אך אני לא יודעת אם כדאי להמתין לעו"ד או לכתוב למי שאמרת ואולי גם לאמון הציבור. אני חוששת שאם "אעצבן" אותם הם ירעו לנו יותר.

    • עוד שאלונת באותו עניין ברשותך
      שרה | 06/04/2010 14:19

      כשהם ניתקו אותי בזמנו הם ניתקו הכל הכל הכל גם את הגישה לערוץ 1 2 10 וזו גם הסיבה שרכשתי את הממיר. האם אין חוק שמחייב אותם להשאיר את הערוצים האלו חינם שהרי אני משלמת כדין את אגרת רשות השידור??? האם זה יכול לעזור לי מולם? זה והעובדה שהטענה שלהם על צפייה לכאורה בשידורים באה באיחחור של שנתיים???????? זה לא מה שניקרא שיהוי??? אם היו דברים כפי שהם טוענים אזי מדוע המתינו שנתיים???? אני רק מציינת בפניך כי מעולם לא היה שידור שלהם לאחר הניתוק זהו שקר מוחלט. אני ככ מוטרדת מהעניין הזה. עזרתך!!!!!!!!!! האם לאמון הציבור יש פקס?אולי אעזר גם בהם?

      • קליטת כבלים - המשך
        עו"ד אפי אהרונוב | 06/04/2010 14:54

        שרה שלום, לדעתי כדאי לך לפעול במהירות ולפנות למשרד התקשורת לפני קבלת פנייה מעו"ד, שרק תסבך את העניין (כיון שעוה"ד העובדים עם חברות מסוג זה מקבלים שכ"ט על בסיס אחוזי גבייה, ואינם נוטים לקבל את גרסת הלקוח). באם את משוכנעת שלא השתמשתם בכבלים, אני סבור שעליך להיות בטוחה בעצמך וכאמור לפנות למשרד התקשורת ללא דיחוי. חברת הכבלים אינה מחוייבת להעביר לך ערוצי שידור כלשהם, ככל שאינך מנויה שלה. שיהיה בהצלחה.