ניסיון של חברת הכבלים לחייב ללא הצדקה

  • הוט דחוף
    שרה | 04/04/2010 13:58

    שלום בעבר הייתי מנויה של הוט ולאחר חודשים רבים ומאומצים (לאחר תיכתובות אינספור וכמעט הגשת תביעה מצידי) הם הסכימו לנתק אותי..ואף הציעו לי להישאר מחוברת בחינם או בהנחה אולם לא הסכמתי כי מטעמים עקרוניים החלטנו להוציא את שידורי הכבלים מביתנו. להפתעתי לפני כחודש (שנתיים אחרי הניתוק) פנו אליי בכתב מהוט וטענו כי יש לנו בבית קליטת שידורים ואו שאשלם להם או שאתחבר מחדש. יצרתי איתם מיד קשר כדי שיבואו ויראו כי אין שום שידור ויש לי רק ממיר דיגיטלי אשר רכשתי ובאמצעותו אני רואה ערץ 1 +2 +10 נציג שלה בא, ראה כי אין שום שידור וכי אין שום ציוד שלהם אך טען בפניי כי הקבלן המנתק שלהם לא ניתק כמו שצריך מבחוץ ולכן ייתכן וראיתי שידור אם הייתי מחברת כבל..הסברתי לו כי מיום שהנותקתי לא היו שידורים כי הבחור לקח את כל הכבלים והציוד איתו. הנ"ל ציין כי יש לי שתי אופציות או חיבור או לשלם. טענתי כי מדובר בסחיטה אין לי על מה לשלם כי לא ראיתי בפועל שום שידור ואין לי שום רצון להתחבר אליהם. כתבתי מכתב, שלחתי להם אותו והם חזרו אליי, התנצלו שכך היו פני הדברים אולם מאחר ולא בחרתי באף אחת מהאופציות שהוצעו לי...העניין מועבר על ידם למשרד עורכי דין להמשך טיפול. עדיין לא יצרו איתי קשר מאותו משרד. אולם- אני נשבעת כי לא הייתה קליטה בביתי ואני מרגישה שזה ניסיון עלוב מצידם לכפות עלי להתחבר או לחילופין להרוויח על חשבוני אלפי שקלים שלא מגיעים להם. אני מוכנה ללכת עם זה עד הסוף ואני מאמינה בצידקתי- בביתי לא היו שידורי הוט מיום שנותקנו. כעת הם טוענים שהיו ורוצים כסף ומעבירים את זה לעו"ד. כיצד עליי לנהוג??

    • ניסיון של חברת הכבלים לחייב ללא הצדקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/04/2010 23:11

      ערב טוב שרה, לדעתי, כדאי לפנות בכתב, לאלתר וללא דיחוי ל: משרד התקשורת, הפיקוח על השירות לצרכן, רח' אחד העם 9, תל-אביב 61290, לפרט את המקרה ולצרף למכתב אסמכתאות לניתוק (באם ישנן). במקביל, לשלוח עותק מהמכתב לחברה עצמה. כדאי לשלוח גם בפקס ולו בכדי לזרז את הטיפול בעניין (מספר הפקס הרלוונטי הוא: 5198160 - 03). שיהיה בהצלחה.