הימנעות מניתוק שירות מתמשך

  • תביעה נגד חברת אורנג בגין אי ניתוק קו טלפון לפני ב
    אורי | 01/04/2010 10:39

    שלום, אני לקוח עסקי של חברת אורנג, לפני מס חודשים רכשתי מהם קו ללא התחייבות עם חבילת גלישה. לפני כשבועיים התפרסם מבצע דרכם המציע חבילת גלישה במחיר מוזל +מודם משתלם וקניתי. לאחר ששבתי אליהם למוקד הטלפוני לנתק את הקו שאין לי עוד צורך בו והוא ללא התחייבות נתקלתי בשימור לקוחות עקשני מאוד. לאחר שהעבירו אותי למנהל ועוד מנהל לבירור ונסיון שימור ולאחר הסבר של הסיבות שלי לניתוק וכמובן עצם העובדה שאני ללא התחייבות הם הסכימו לנתק אותי. אך הבעיה היא שהקו לא מנותק למרות שיחותי עם השירות. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה לי. מס' פעמים נתקלתי בכל מיני חיובים מוזרים על חבילות שלא ביקשתי וגם קושי מצד אורנג לנתק אותם. נמאס לי כבר. אני יודע שיש חוק המחייב את החברות לנתק שירות תוך 24 שעות או 48 שעות ולא יש פיצוי כלפי הלקוח. האם יש עילה לתביעה? אם כן איזה הוכחות עלי להביא? הם לא נותנים כלום מלבד מס' פניה שלטענתם זה מעין מסמך משפטי לכל דבר. האם זה נכון? הם לא יכולים לשנות את התוכן בפנייה? אני אודה מאוד לעזרתכם, אני מעוניין לתבוע את חברת אורנג זהו הקו ששבר את גב הגמל...

    • הימנעות מניתוק שירות מתמשך
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/04/2010 21:31

      שבוע טוב אורי, בעיקרון, החברה מחוייבת לנתק אותך לאלתר, עם הגשת הבקשה ובאם אינה עושה זאת, זכותך לתבוע ממנה פיצוי ללא הוכחת נזק בשיעור של עד 10,000 ש"ח. בטרם אתה מגיש תביעה, מומלץ לפנות אל החברה בצורה מסודרת ובכתב ולהקציב לה מספר ימים לניתוק הקו. כדאי לציין שבאם החברה לא תדאג לניתוק בפרק הזמן שתקצוב, תפתח בהליך משפטי. בהצלחה ומועדים לשמחה.

      • הם לא יכולים לשנות את תוכן הפנייה
        עובדת אורנג' לשעבר | 04/04/2010 03:09

        זו אסמכתא לכל דבר