שילוט בדבר מדיניות החזרת מוצרים

  • החזרת מוצר
    חן מזרחי | 31/03/2010 19:29

    שלום,לפני יומיים קניתי נעליים בחנות, שילמתי 400 ש"ח בכרטיס אשראי. כשהגעתי הביתה מדדתי את הנעליים שוב פעם והרגשתי שהנעליים לוחצות. אחרי יומיים הגעתי לחנות אך לצערי לא הייתה מידה גדולה יותר והציעו לי לבחור משהו אחר. חיפשתי אבל לא מצאתי שום דבר שאהבתי. לכן ביקשתי החזר כספי. פה התחילו הבעיות. בעלת החנות אמרה לי שאין החזר כספי, הראתה לי שלט בו כתוב "אין החזר כספי"  וכל מה שאני יכול זה לקחת זיכוי ולבוא מדי פעם לראות האם יש משהו שמתאים לי מהסחורה החדשה שהיא תקבל.האם זה חוקי? תודה

    • שילוט בדבר מדיניות החזרת מוצרים
      עו"ד אפי אהרונוב | 02/04/2010 10:18

      חן שלום, באם מוצג בחנות שילוט המפרט את מדיניות החזרת המוצרים של החנות הרי שתוכן השילוט מחייב. עקרונית, גם אם כתוב בשלט שלא ניתן להחזיר מוצרים, החנות פטורה מלקבל את המוצר בחזרה, וכל שכן שהיא רשאית להתנות את ההחזרה במתן זיכוי בלבד. מועדים לשמחה.