ספה שאולי אינה מעור

  • מערכות ישיבה
    לימור | 29/03/2010 15:26

    לפני פחות משנה רכשתי מערכות ישיבה לסלון 2+3 מעור, מחברת אמריקן קומפורט לאחר המלצתה של אמי שרכשה בדיוק באותו סכום של 10,000 ש"ח. לאחר כמה חודשים שמתי לב שצבע הסלון דוהה והדבר ניכר לעין בצורה בולטת, וגם שמתי לב שיש קילוף בצידי הספה מה שגורם לי לחשוש שהספות לא מעור כפי שנאמר לי בקנייתי. לאחר פנייתי לחברה נאמר לי שישלחו לי מומחה בתחום שיבדוק את הדבר לאחר בואו והסתכלותו על הספות הוא אמר לי שהוא יצבע אותם לצבעם המקורי, דבר שלא יעלה הדעת. פניתי למוקד שנית וביקשתי שיחליפו לי את הספות לספות חדשות ומעור והם סרבו בתוקף. מה עלי לעשות? האם יש מקום לתבוע אותם בנושא? מה הם סיכויי לקבל מערכות ישיבה חדשות או לחילופין פיצוי כספי? אודה לתשובתך.

    • ספה שאולי אינה מעור
      איציק שר שלום | 01/04/2010 21:29

      לימור שלום,מציע בתחילה לעיין בהסכם הרכישה ולוודא, שאכן מדובר בספת עור כפי שנאמר בע"פ? כך או כך, ובהנחה שהספה עדין במסגרת אחריות, מציע בתחילה לכתוב מכתב מסודר ולבקש החלפתה או תיקונה, כולל חידוש האחריות מיום התיקון.