מיטה עם ריח

  • מיטה עם ריח רע
    סרגיי | 29/03/2010 10:12

    שלום,לאחר שרכשתי מיטה חדשה (~5000 שח), הסתבר שהריח של הלכה לא מתאוורר, והמיטה בלתי ניתנת לשימוש בחדר סגור. הבודק שהגיע מטעם החנות טען כי "הריח מגיע ממקום אחר" ו-"אין לישון בחדר אטום".שלחתי מכתב רשום עם אזהרה לתביעה, ודרישה לשלוח אלי את דו"ח הבודק, אך ללא מענה.הריח אינו מורגש במידי, אך הופך לבלתי נסבל אם משאירים את המיטה בחדר סגור ללילה.האם ישנו מומחה, אשר מוסמך לקבוע מטרד ריח? תודה מראש,

    • מיטה עם ריח
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/04/2010 09:44

      בוקר טוב סרגיי, בנסיבות אלו אפשר להגיש תביעה קטנה.

      • ללא שום מסמך?
        סרגיי | 01/04/2010 11:05

        פרט לעותק המכתב הרשום ששלחתי? תודה, סרגיי.

        • ראיות בתביעה
          עו"ד אפי אהרונוב | 02/04/2010 10:12

          סרגיי שלום, בתביעות קטנות רבות ביהמ"ש נאלץ להכריע בין גרסאות כאשר הצדדים אינם יכולים להביא ראיות מוחלטות לטענותיהם. העובדה שבעלי החנות ממאנים לספק לך את הדו"ח עלולה להתפרש כהודאה שלהם בטענותיך. בכל מקרה, עליך לקחת בחשבון אפשרות שלא תצליח לשכנע את ביהמ"ש.