ביטול עסקה

  • ביטול עיסקה
    נועה | 29/03/2010 00:28

    הלכתי לבית עסק ושילמתי מקדמה בסך 400 שח בתמורה לשירות שאקבל בעתיד. באותו היום התחרטתי. האם יש חוק שאומר שאני יכולה לקבל את כספי בחזרה?

    • ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/04/2010 09:42

      בוקר טוב נועה, באם בבית העסק מוצג שלט המפרט את מדיניות ביטול העסקאות של המקום, הרי שתוכן השלט הוא שמחייב (גם אם נכתב בו שלא ניתן לבטל הזמנה ו/או שניתן לבטלה בתנאים מסוימים). בהיעדר שילוט כאמור, ניתן לבטל את העסקה תוך 7 ימים, ככל שלא הוחל במתן השירות. מועדים לשמחה.